Loading Laddar...
 

Köpvillkor

Köpevillkor via e-handel 2016-02-01

 

Följande villkor gäller för Nolaskogs Trafikskola AB:s försäljning i Sverige över Internet till konsument. Orgnr. 556358-5321 telefon 0660-21 10 10 Storgatan 25 891 34 Örnsköldsvik.

Beställning m.m.

Beställning av en vara eller Tjänst sker på vår hemsida. När du beställer och betalar skickar vi en orderbekräftelse till dig.

För att handla måste du vara över 18 år.  Är du ännu inte 18år måste du ha målsmans tillstånd för att få handla

Priser

Priserna anges i svenska kronor och inkluderar moms om inget annat anges. Priset på varan/tjänsten är det som anges på webbplatsen på beställningsdagen.

Betalning

Betalning görs i samband med beställningen och med kontokort, vilket innebär att du betalar din order direkt via kontokort (Visa eller Mastercard). Vi samarbetar med DIBS Payment Services.

Leverans och fraktkostnad

Du får dina varor inom 3-5 arbetsdagar efter det vi fått din beställning. Vi svarar inte för dröjsmål som beror på hinder utanför vår kontroll(force majeure). Vi levererar endast inom Sverige.

För varor som levereras över internet tillämpar vi en enhetsfrakt på 60 kr per order.  Vid avhämtning av varor utgår ingen fraktkostnad.

Paket som inte hämtas ut

Hämtar du inte ut ditt paket alls, så skickas det tillbaka till oss. Vi tar då ut en avgift på 150 kr för att täcka de kostnader vi har i samband med det outlösta paketet. Outlösta paket omfattas normalt inte av ångerrätten.

Ångerrätt/retur

Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar online. Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända och oskadade varor inom 14 dagar från det du mottagit ditt paket eller, om du beställt en tjänst, ångrar ditt köp inom 14 dagar från det avtalet ingicks.

Observera att ångerrätten inte gäller en tjänst om fullgörandet har påbörjats, till exempel om du har öppnat och godkänt villkoren i elevcentralens profil.

Kostnad för retur av beställd vara bekostas av dig. Varan/varorna ska returneras till adress: Storgatan 25 891 34 Örnsköldsvik

Vid retur/ångerköp krävs följsedel, kvitto eller ordernummer.

Retur får inte ske mot postförskott.

Vid transport från oss till dig står vi ansvaret för om varan skadas eller kommer bort under transporten. Vid transport från dig till oss står du risken för varan. Detta innebär att om varan kommer bort eller skadas under transporten till oss ansvarar du för detta. Din retur återbetalas med samma betalningsmetod som vi köp. Detta innebär att vi sätter tillbaka köpesumman med avdrag för vår fraktkostnad på samma kort som du använde vid köpet inom 30 dagar från det att vi mottagit din retur alternativt, om det gäller köp av tjänst ,ditt meddelande om att avtalet frånträtts.

Avbeställning

Förutsatt att beställning av vara inte skickats iväg har du möjlighete att avbeställa hela ellerviss del av beställning av varor genom att kontakta oss per telefon.

Behandling av personuppgifter

I samband med att du beställer en vara eller tjänst på vår hemsida godkänner du att Nolaskogs Trafikskola AB registrerar och elektroniskt lagrar de personuppgifter som du lämnar i samband med beställningen. Uppgifterna kommer att användas för administration av din beställning.

Reklamation

Nolaskogs Trafikskola AB tillämpar STR:s reklamationspolicy.

Om en vara är felaktig, felexpedierad eller transportskadad ska du så snart som möjligt kontakta oss. Vid övrig reklamation eller klagomål ska du vända dig till STR:s reklamationsnämnd, se www.str.se

Lagval och forum

Skulle det uppstå en tvist mellan parterna som inte kan lösas på plats, tillämpas STR:s reklamationspolicy, Svensk rätt ska tillämpas på samtliga köp enligt dessa villkor. Efter att tvisten avgjorts av STR:s reklamationsnämnd ska tvisten avgöras av Svensk domstol.

Kontaktuppgifter

Nolaskogs Trafikskola AB Storgatan 25 89134 Örnsköldsvik tel. 0660-211010